IT -järjestelmäasiantuntija, Joensuu

Tule meille IT-järjestelmäasiantuntijaksi Joensuuhun auttamaan meitä uuden toimipisteen ja kehittyvän asiakaskuntamme hoitamisessa.

Meillä asenne on tärkeämpää kuin tekninen osaaminen. Tietoa ja taitoa saadaan sinulle yhdessä tehtyä lisää, mutta asenteen pitää tulla luonnostaan. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja harkittuihin ratkaisuihin myös paineen alla, ja tasapainon ylläpitämiseksi onkin tärkeää, että sinulla on elämää myös työpaikan ulkopuolella.

Tyypilliset työtehtävät sisältävät käyttöönottoja, dokumentointia, valvontaa ja vikatilanteiden selvitystä. Näissä tarvitaan ennen kaikkea Active Directory, Windows ja Windows Server osaamista, ja myös verkko- ja palomuuriosaaminen on meille arvokasta. Kerro myös hakemuksessasi mikä tekniikan osa-alue on sinulle vahvin ja missä haluat kehittyä lisää.

Meillä pääset työskentelemään uusiin toimitiloihin ja lupaamme sinulle vakaat, sopivan haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä kilpailukykyisen palkkauksen taloudellisesti kunnossa olevassa yrityksessä. Toimijana emme ole tuuliviiri, vaan ymmärrämme toimivan organisaation ja laadukkaan asiakaskokemuksen vaativan sitoutumista tehtyihin päätöksiin ja pitkäjänteistä työskentelyä yhteisen päämäärän eteen. Sopivan kokoisena toimijana kykenemme notkeaan ja ihmisläheiseen toimintatapaan niin asiakastyöskentelyssä kuin omankin henkilökunnan osalta.

Lisätietoja meistä ja työstä saat aluepäällikkö Kari Kuirilta kari.kuiri@dataenter.fi /040-163 7005.
Myös tuleva työkaveri Arto Immonen 040-137 9209 kertoo mielellään mitä hän on mieltä meillä työskentelystä.

Hae IT -järjestelmäasiantuntijan paikkaa tästä.