Laajennamme toimintaa Joensuussa ja Kuopiossa

Data-Enter Oy on laadukkaiden ICT palveluiden toimittamiseen erikoistunut palvelu- ja laitetoimittaja.

Olemme osa Kaisanet- konsernia sekä G30 ICT-palveluyritysten ketjua, joka palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti jo yli 400 osaajan ja 30 toimipisteen avulla. Laajennamme nyt toimintaamme Joensuun sekä Kuopion alueella ja tarvitsemme joukkoomme uusia innokkaita osaajia!

Aluepäällikkö, Joensuu

Haemme uuteen Joensuuhun perustettavaan toimipisteeseen ammattitaitoista aluepäällikköä.

Tehtävänäsi on osallistua aktiivisesti uuden toimipisteen perustamiseen ja kehittämiseen liittyviin asioihin ollen mukana yrityksemme esiintuomisesta uudella alueella. Viet myös omalta osaltasi asiakasviestiämme aktiivisesti eteenpäin sekä osallistut ja vaikutat oikeanlaisen myynti -ja tekniikkatiimin hankkimiseen. Tehtävässäsi vastaat suoraan yrityksen johdolle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ICT- liiketoiminnasta, sekä asiakasvastuullisesta B2B- myyntityöstä. Mikäli sinulla on vahva aluetuntemus ja B2B- verkosto, niin olet todennäköisesti juuri sitä mitä olemme hakemassa.

Hae aluepäällikön paikkaa tästä : https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?541a4616

Myyntipäällikkö, Kuopio

Tarvitsemme Kuopion uudistuneeseen toimipisteeseen tehokkaan myynnin ammattilaisen tulosvastuulliseen ICT-tuotteiden ja palveluiden myyntiin alueen yrityskentän ja B2B-verkoston asiakkaille.

Odotamme sinulta energistä, positiivista ja ahkeraa asennetta, sekä sisäistä paloa tulokselliseen työhön ja tavoitteiden saavuttamiseen. Toivomme että osaat toimia osana tiimiä, mutta kykenet tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn. Työsi tueksi saat laadukkaan sekä kilpailukykyisen palvelu -ja tuotetarjoaman, palveluiden tuottamiseen vaadittavan ammattitaitoisen tekniikkatiimin, sekä muun työyhteisön tuen oman myyntiurasi edistämiseksi. Tässä tehtävässä aktiivinen tekeminen ja onnistuminen vaikuttaa suoraan myös sinulle maksettavaan palkkaan.

Hae myyntipäällikön paikkaa tästä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?382662c9

Tekninen asiantuntija, Kuopio

Kehittyvä asiakaskuntamme kaipaa lisää asiantuntijoita osaksi Kuopion tekniikkatiimiämme osallistumaan IT-tukeen, asennukseen ja ylläpitoon. Työssäsi tarvitset mm. Active Directory, Windows ja Windows Server osaamista. Tyypilliset työtehtävät sisältävät käyttöönottoja, dokumentointia, valvontaa ja vikatilanteiden selvitystä.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää ongelmanratkaisukykyä, paineensietokykyä, suunnitelmallisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia.

Hae teknisen asiantuntijan paikka tästä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?353cb3b6

Me työnantajana

Lupaamme sinulle vakaat, sopivan haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät, jossa pääset toimimaan osana innostavaa työyhteisöä. Me tarjoamme työsuhteen kilpailukykyisellä palkkauksella taloudellisesti kunnossa olevassa yrityksessä. Toimijana emme ole ”tuuliviiri”, vaan ymmärrämme toimivan organisaation ja laadukkaan asiakaskokemuksen vaativan myös sitoutumista tehtyihin päätöksiin, sekä pitkäjänteistä työskentelyä yhteisen päämäärän eteen. Sopivan kokoisena toimijana kykenemme notkeaan ja ihmisläheiseen toimintatapaan niin asiakas työskentelyssä, kuin omankin henkilökunnan osalta.

Lähde mukaamme rakentamaan yhteistä menestystarinaa!

Lisätietoja: aki.keinanen@dataenter.fi