Toimisto -palvelumme tarjoavat tuen asiakkaalle kaikkiin IT -ongelmatilanteisiin, sekä tarvittaessa laitteet ja ohjelmistot samalla kokonaisuudella helposti kuukausittaisella veloituksella. Tuottamamme palvelut sovitetaan yrityksen tarpeeseen mahdollistaen joustavan ja ennalta budjetoitavan tavan ratkaisuiden hankkimiselle myös tulevissa muutostilanteissa.


Käyttötuen avulla tarjoamme tuen asiakkaalle kaikkiin IT -ongelmatilanteisiin. Käyttötuen avulla asiakas saa nopean avun ongelmatilanteeseen, sekä tarvittaessa tuki hoitaa ongelman selvityksen eteenpäin lähituelle tai kolmannelle osapuolelle. Kaikki tuki pyynnöt kirjataan ylös järjestelmään, jossa niiden etenemistä voidaan seurata ja huolehtia asian vaatimat toimenpiteet kuntoon.

Office 365 tarjoaa tietoturvallisen ympäristön yrityksen sähköposti, tiedonhallinta, viestintä, sekä kommunikointiratkaisuille. Yrityksen ei tarvitse investoida omiin kalliisiin ympäristöihin, vaan palvelun avulla ratkaisut saadaan asiakkaalle joustavasti ja tietoturvallisesti käyttöön. Lisäksi palvelu tarjoaa paikasta ja ajasta riippumattoman ympäristön joustavaan työskentelyyn ympäri maailman.

Laitteet ja ohjelmistot voidaan liittää myös mukaan palvelukokonaisuuteen, jolloin yrityksen ei tarvitse huolehtia laitteiden kilpailutuksesta, rahoituksesta tai muista hankintaan liittyvistä tehtävistä, vaan ne ovat huolehdittu jo etukäteen toimestamme. Tarjoamamme laitteet ovat laadukkaita ja kestäviä yritystason työvälineitä, joilla on mielekästä työskennellä ja mukava myös pitää mukana matkustettaessa.


Toimisto -palvelut

  • Käyttötuki
  • Lähituki
  • Microsoft Office 365
  • Päätelaitteet ja ohjelmistot

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.