Kyberturvallisuuskeskus tiedottaa

Verkkopalvelujen tarjoajana varmasti haluat, että asiakkaiden henkilötiedot eivät vuoda palvelusta ja että palvelujen käyttö on helppoa. Aiemmin on voinut tuntua hankalalta hankkia palveluita, joilla asiakas tunnistetaan verkkopalvelussa. Nyt tunnistuspalveluiden hankkiminen on aiempaa helpompaa ja voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden tunnistautua turvallisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Yritykselle suojattavien kohteiden tunnistaminen on tärkeää. Se on myös yksi tehokkaan suojautumisen mahdollistaja. Monimutkaisten eristettyjen verkkojen eristys ei aina ole niin hyvällä tasolla kuin on suunniteltu. Kyberturvallisuuskeskuksen Toteutettavuustutkimus testasi ja kehitti menestyksekkäästi uusia ketteriä ja skaalautuvia menetelmiä näiden osa-alueiden parantamiseksi.
SolarWinds Orion Platform -hallintatyökaluun lisätty takaovi on merkittävä tietoturvatapaus. Tietomurron ja vakoilun mahdollistanut takaovi onnistuttiin levittämään tuhansiin organisaatioihin. Työkalun haavoittuvaa versiota käyttävien organisaatioiden pyydetään olemaan yhteydessä Kyberturvallisuuskeskukseen.
Hewlett Packard Enterprise on julkaissut tiedotteen kriittisestä haavoittuvuudesta, joka koskee Systems Insight Manager -ohjelmistoa. Haavoittuvuudelle ei ole korjaavaa päivitystä. HPE:n tiedote ohjeistaa toimenpiteisiin, joilla haavoittuvuuden hyväksikäytön voi estää.