Elitebook

Uudet Premium -luokan laitteet

HP on esitellyt premium-luokan Elite-tietokoneista, kannettavista tietokoneista ja Elite x2 -mallistosta koostuvaan tuoteperheen. Niitä ovat maailman ohuin 14 tuuman (35,56 cm) yritystason kannettava tietokone HP EliteBook 1040 G3 ja uusi HP EliteBook 800 G3 –sarja, jotka ovat HP:n myydyimmän kannettavan yritystietokonemalliston uusin sukupolvi. Ohuen ja kevyen tyylin tavoittamiseksi EliteBook 1040:ssä käytetään täysalumiinista timanttileikattua rakennetta. HP siirtää premium-luokan muotoilun ja innovaatiot myös EliteBook 800 -sarjaan, jonka täysin uusi, hopeanvärinen magnesium- ja alumiinirakenteinen runko mahdollistaa entistä ohuemman, kevyemmän ja kestävämmän rakenteen.

EliteBook 1040 ja EliteBook 800 -sarja käyttävät Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää, kuudennen sukupolven Intel® Core™ vPro™ -suorittimia4, PCIe Gen3 SSD10 -kiintolevyä ja DDR4-muistia. Kaikissa laitteissa on Bang & Olufsenin äänentoisto, HP Noise Reduction -ohjelmisto ja HP Clear Sound Amp, jotka tarjoavat monipuolisen käyttökokemuksen esimerkiksi Skype for Business -ohjelmaa käytettäessä.

EliteBook 800 -sarja on saatavissa varustettuna 12,5 tuuman (820), 14,0 tuuman (840) tai 15,6 tuuman (850) näytöllä. EliteBook 850 -sarjan laitteissa on nyt myös vakiona numeronäppäimistö.

Kaikkien aikojen ohuin ja kevyin HP kannettava

HPfolioHP on esitellyt uuden HP EliteBook Folio -tietokoneen, joka tuo premium-luokan kuluttajatuotteiden muotoilun yritystason laitteisiin. Se on ohuin ja kevyin kannettava tietokone, jonka HP on koskaan tehnyt. EliteBook Folio on 21 prosenttia ohuempi ja jopa 15 prosenttia kevyempi kuin palkittu HP EliteBook 1020, mikä tekee siitä HP:n tämän hetken hoikimman yrityskäyttöön tarkoitetun kannettavan tietokoneen. Sen paksuus on vain 12,4 mm, vähemmän kuin AA-pariston halkaisija ja paino alle 1 kg.

”Vaikka tietokone olisi tarkoitettu työkäyttöön, se voi silti olla näyttävä, ohut ja kevyt”, sanoo HP Inc:n Business Personal Systems EMEA -liiketoiminnasta vastaava johtaja Benoit Bonnafy. ”Siksi kehitimme HP EliteBook Folion – maailman ohuimman ja kevyimmän yritystasoisen kannettavan tietokoneen. Se tarjoaa käyttäjälle kahden tuoteperheen parhaat puolet: kuluttajien arvostaman huippuluokan muotoilun yhdistettynä yrityskäytössä välttämättömään tietosuojaan ja IT-osastojen arvostamaan hallittavuuteen.”

Muotoilun ja suorituskyvyn uusi taso

EliteBook Folio on 12,5 tuuman (31,75 cm) kannettava tietokone, jonka huippuluokan CNC-timanttileikattu ja kiillotettu alumiinirunko mahdollistaa huippuohuen, mutta lujan ja kestävän rakenteen. Kuten muutkin Elite-tuoteperheen tuotteet, myös EliteBook Folio on suunniteltu MIL-STD-testien mukaisiksi, ja on läpikäynyt HP:n 120 000 tunnin Total Test Process -testauksen.

folioTyön muuttuessa yhä enemmän eri paikoissa tehtäväksi, tavallisen kannettavan tietokoneen 145 asteen avautumiskulma voi olla tuottavuutta rajoittava tekijä. Sen vuoksi EliteBook Foliossa on 180 asteen pianosarana, jonka ansiosta laite aukeaa tarvittaessa täysin suoraksi. Näin käyttäjien on helppo tehdä työtä yhdessä muiden kanssa ja jakaa sisältöä heidän kanssaan. Laitteessa on myös täysikokoinen, arvostettu HP Premium -näppäimistö, Windows 10 -eletoimintoja tukeva ClickPad-kosketuslevy ja kaksi Thunderbolt™ 3 -liitännällä varustettua USB-C™ -porttia nopeaa tiedonsiirtoa ja 4K-näyttöjä varten. Lisävarusteena saatavan HP USB-C™ Travel Dock -telakointiaseman ansiosta käyttäjät voivat unohtaa sovittimet.

EliteBook Folion näytössä on reunasta reunaan ulottuva lasi, ja saatavana on myös Ultra HD (UHD) 4K -tasoinen näyttö. Sen uskomaton pikselitiheys, 352 pikseliä tuumalla, mahdollistaa yhtä tarkan näkymän kuin paperituloste. UHD-paneeli näyttää 95 prosenttia Adobe RGB -värintoistoalueesta ja tekee kuvista elävämpiä ja realistisempia.

HP on yhdessä Microsoftin ja Intelin kanssa hionut EliteBook Folion ominaisuuksia virittäen ohjaimia ja optimoiden suorituskykyä ja akunkestoa. Ne riittävät vaativillekin käyttäjille, jotka tarvitsevat koko päivän kestävää suorituskykyä. Käyttöjärjestelmänä on Windows 10 Pro, ja laite on rakennettu suorituskyvyltään ja virrankulutukseltaan optimoidun kuudennen sukupolven Intel® Core™ M vPro™ -suorittimen 4,5, ympärille. Tämän ansiosta EliteBook Folio tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän muotoilua, tehoa, tuulettimetonta hiljaisuutta ja 10 tunnin akunkeston. Laitteen muotoilun ja siinä käytettyjen materiaalien ansiosta HP:n suunnittelijat pystyivät myös varaamaan mahdollisimman suuren tilan HP Long Life -akuille, joiden suunniteltu käyttöikä on yli kolme vuotta.

Tehty yhteydenpitoa varten

communicationIhmiset ovat yhä enemmän yhteydessä työtoveriensa, ystäviensä ja perheensä kanssa kannettavien tietokoneidensa kautta. Kuluttajien palautteen mukaan kannettavan tietokoneen käyttäminen puheluihin ja videokokouksiin on edelleen usein hankalaa. Siksi HP ja Microsoftin Skype for Business -tiimi työskentelivät tiiviisti suunnitellessaan Elitebook Folion, ensimmäisen erityisesti erilaisia yhteistoimintatapoja ajatellen suunnitellun kannettavan tietokoneen.

Lisäksi HP on yhdessä Bang & Olufsenin akustiikkasuunnittelijoiden kanssa virittänyt laitteen äänentoiston tarkaksi ja mahdollisimman hyvin työ- ja vapaa-ajan käyttöön sopivaksi. Komponenttien laatu ja keskittyminen tietokoneen tilaäänen suunnitteluun mahdollisti 40 prosenttia paremman kuuluvuuden aiempiin HP:n laitteisiin verrattuna, jonka ansiosta Foliota voi käyttää myös puhelimena. Laitteen neljä kaiutinta on kooltaan optimoitu puheen toistamiseen, mutta ne tarjoavat erinomaisen äänentoiston myös musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluun.

Lisätietoja HP:n premium-malliston laitteista ja lisävarusteista löytyy osoitteessa www.hp.com/go/newstyleIT

 

Lähde: HP kumppani tiedote 7.1.2016.