Microsoft

DataEnter on saavuttanut Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions -kumppanuustason. Cloud Solutions Gold kumppanuustaso on korkein mahdollinen osaamistaso, joka on osoituksena syvällisestä osaamisesta, sekä sitoutumisesta pilvipalvelu ratkaisuihin.

”Olemme tehneet jo vuosia töitä Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Varsinkin Office 365 -palvelut ovat olleet meillä pitkään tarjoamassa. Office 365 palveluiden osalta tuhannet käyttäjät ovatkin jo siirtyneet palveluiden käyttäjiksi asiantuntijuutemme avulla. Kultakumppanuus takaa jatkossakin, että asiakkaamme voivat luottaa osaamiseemme ja olemme sitoutuneet osaamisemme ylläpitämiseen, sekä kehittämiseen yhteistyössä Microsoftin kanssa. Kumppanuus takaa myös meille Microsoftin parhaat tukikanavat ja asiantuntijaosaamisen”, kertoo DataEnterin toimitusjohtaja Aki Keinänen.

”Microsoftin pilvipalvelut, kuten O365, kehittyvät kaiken aikaa ja uusia ominaisuuksia tulee käytettäviksi kuukausittain. Pilvipalveluiden myynnin kehitys kasvaa vauhdilla ja DataEnterin kaltaiset osaavat kumppanit ovat pilvipalveluiden käyttöönotossa ja kehittämisessä ensiarvoisen tärkeitä. DataEnter on Gold-kumppanuuden saavuttamalla todistanut olevansa osaava ja ajan tasalla oleva kumppani O365 ja Microsoftin pilvipalveluita suunniteltaessa, käyttöönotettaessa ja kehittäessä.”, toteaa Jarkko Lainio Microsoftilta (Jarkko Lainio, SMB Lead, Microsoft Oy).

Kokonaisuutena pilvipalvelut ovat osa DataEnterin palvelu tarjoamaa, jolloin asiakkaille voidaan tarjota erittäin laadukkaita palvelukokonaisuuksia investoimatta asiakkaan omaan palveluympäristöön. Tulevaisuudessa palvelut siirtyvät entistä enemmän pilvipalveluihin, koska tietoliikenne yhteydet ovat parantuneet merkittävästi ja niiden kustannustaso on laskenut. Pilvipalveluiden avulla yritykset saavat vapautettua pääomaa kertainvestoinneista ja voivat joustavasti hankkia palveluita kulloinkin vallitsevan tarpeen mukaisesti. Lisäksi pilvipalvelut tarjoavat asiakkaille joustavat mahdollisuudet työskentelyyn ja kommunikointiin paikasta riippumatta.

Microsoft Gold -kumppani on käynyt läpi perusteellisen, tarkistettavissa olevan hyväksyntäprosessin. Vaatimuksiin Gold -kumppanuuden saavuttamiseksi kuuluu mm. tiettyjen sertifikaattien suorittaminen sekä teknisessä, että myyntiosaamisessa ja asiakasreferenssien, sekä asiakastyytyväisyyden säännöllinen seuranta. Saavutettu kumppanuus kertoo myös siitä, että kumppanin tarjoamat palvelut ovat luotettavia ja laadukkaita.