Toimisto -palvelumme tarjoavat asiakkaan työasema- ja toimistoympäristön osalta ennakoivaa huolenpito ja tukea ongelmatilanteisiin, sekä tarvittavia viestinnän ja tietojen hallinnan ratkaisuja tukemaan liiketoimintaa.

Toimistopalvelumme kattavat työasema- ja toimistoympäristön huolenpitopalvelun, jonka avulla lisätään asiakkaalle ICT  -ympäristöön ennakoivaa tukipalvelua, sekä parannetaan tietoturvan hallintaa ja seurantaa. Palvelun avulla asiakkaalle voidaan tuottaa ajantasaista raportointia heidän ICT -ympäristöstä.

Lähitukipalvelut täydentävät huolenpitopalveluitamme, niissä tapauksissa, kun asioita ei saada hoidettua etäyhteyksien avulla kuntoon. Myös lähitukipalveluitamme voimme tarjoata valtakunnallisesti yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Microsoft 365 palvelut ovat merkittävä osa asiakkaidemme liiketoimintaympäristöä. Olemmekin panostaneet paljon tämän osa-alueen osaamisen kehittämiseen ja asiantuntemukseen, jotta voimme tukea asiakkaitamme ympäristön ylläpidossa, kehittämisessä ja ongelmatilanteissa.

Elinkaaripalvelumme huolehtivat siitä, että ohjelmistot ja laitteet toimivat moitteettomasti ja tukevat liiketoimintaasi. Ict-ulkoistus voi tuoda yrityksellesi huomattavia säästöjä, kun resursseja vapautuu muuhun tekemiseen, eikä tietotekniikasta tarvitse murehtia. Yksilöllisesti suunnitellut laite- ja ohjelmistokokonaisuudet tehostavat myös päivittäistä tekemistä.

Tiedostojen hallintaan yrityksissä tarjoamme pilvihallintapalvelu, sekä Microsoft Sharepoint -ympäristön käyttöönottopalvelua. Tapauskohtaisesti voimme tarjota asiakkaille toimintaympäristöstä riippuen erilaisia palvelukokonaisuuksia tiedostojen hallintaan yrityksessä.


Toimisto -palvelut

  • Työasemaympäristön huolenpitopalvelu
  • Lähitukipalvelu
  • Microsoft 365 ympäristön tuki ja kuukausilisenssointi
  • Päätelaitteiden elinkaaripalvelu
  • Tiedostojen pilvihallintapalvelu
  • Microsoft Sharepoint -käyttöönotto

Ota yhteyttä. Vastaamme vuorokauden kuluessa tai soitamme jos jätät puhelinnumerosi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.