Konesali -palvelumme tarjoavat yritykselle tarvittavan tuen ja huolenpidon omille laitteille tai tarvittaessa kokonaisratkaisun pilvipalveluna.

Konesali -palveluidemme avulla asiakas voi valita joustavasti oman ympäristönsä tarpeen mukaisesti sopivan palvelukokonaisuuden tukemaan omaa palvelinympäristön vaatimaa tuen tarvetta. Palvelimien huolenpitopalvelu voidaan sisällyttää omien palvelinympäristöjen tuki- ja ylläpitotehtävien hallinnoimiseksi tai osaksi pilvipalvelinkapasiteetti. Konesalipalveluita voidaan joustavasti täydentää Tietoturva- ja Verkko -palveluidemme avulla.

Huolenpitopalvelumme luo yritykselle turvan palvelimien toimivuudesta, sekä ajan tasaisesta ympäristön tietoturvan tilasta ja tukitehtävien hoitamisesta. Huolehdimme myös ympäristön kehittämisestä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tarjoamamme pilvipalvelin kapasiteetti tarjotaan energiatehokkaasta ja luontoa kunnioittavasta konesaliympäristöstä. Palvelumme tuotetaan konsernimme omana palveluna Kajaanissa sijaitsevasta konesaliympäristöstä. Konesali saa energiansa uusiutuvista energianlähteistä, joiden vedenkulutus on minimaalinen. Kainuun viileä ilmasto mahdollistaa vapaajäähdytyksen, joka on ympäristöystävällinen, ulkoilmaa hyödyntävä tapa viilentää palvelintiloja. Yrityspuiston infrastruktuuri mahdollistaa konesalissa syntyvän lämmön hyötykäytön alueen toimitilojen lämmittämiseksi. Tämä auttaa leikkaamaan alueen toimistotilojen lämmityksestä syntyvää hiilikuormaa.


Konesali -palvelut

  • Palvelinten huolenpitopalvelu
  • Palvelulaite
  • Pilvipalvelin

Ota yhteyttä. Vastaamme vuorokauden kuluessa tai soitamme jos jätät puhelinnumerosi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.