Tietoturvapalvelumme tarjontamme kattaa yrityksen tarvitseman palvelukokonaisuuden verkkojen ja laitteiden suojaamiseksi tietoturvauhilta.

Tietoturvapalveluidemme avulla voidaan suojata kattavasti yrityksen liiketoimintaympäristö. Tarjoamme organisaatioon sopivan kokoisen palveluratkaisun tietoturvan hoitamiseksi ja liiketoimintavaatimusten täyttämiseksi.

Ottamalla vakavasti oman liiketoimintaympäristön tietoturva ja suojaamalla se mahdollisimman tehokkaasti, voidaan tällöin ehkäistä suurin osa liiketoimintaa haavoittavista tietoturvauhista.

Verkonsuojauspalvelulla hoidetaan yrityksen verkon tietoturvan toteuttaminen, ylläpito- ja valvonta, sekä verkkoliikenteen suodattaminen ja haitallisten asioiden tapahtuminen yrityksen verkon osalta.

Työasemien ja palvelimien osalta tietoturva hoidetaan keskitetyllä tietoturvaohjelmistojen ja tietoturvapäivitysten hallinnalla. Tällä tavoin yrityksen laitteet voidaan suojata parhaiten erilaisten haittaohjelmien ja virusten aiheuttamien ongelmien osalta. Lisäksi laitteisiin voidaan tarjota kehittyneitä työkaluja mm. kiristyshaittaohjelmien suojaamiseksi.

Varmistuspalvelut työasemille ja palvelimille ovat yksi osa yrityksen tietoturvaa. Varmistuksien ollessa kunnossa, voidaan vikatilanteessa aina palautua ongelmatilannetta edeltäneeseen tilanteeseen. Varmistukset yrityksen liiketoimintaympäristössä ovat yksi tärkeimmistä osa-alueista tietoturvan kehittämisen kannalta.

Palvelutarjontamme kattaa myös turvapostipalvelun, jolloin yritys pystyy tietoturvallisesti hoitamaan arkaluontoisen tiedon lähettämisen sähköpostin välityksellä. Turvapostin lähettämiseen meiltä löytyy kaksi erilaista ratkaisua, joista voidaan valita sopiva asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Laitesalaus on myös yksi merkittävä asia, varsinkin liikkuvien työntekijöiden osalta. Kannettavat tietokoneet pitäisi olla salattuja, jotta yrityksen tiedot ovat turvassa, jos laite katoaa tai se varastetaan. Laitteen ollessa salattu, ovat yrityksen tiedot turvassa ulkopuolisilta tahoilta edellä mainituissa tapauksissa.


Tietoturva -palvelut

  • Verkonsuojauspalvelu
  • Työasema- ja palvelinympäristöjen tietoturvaohjelmistopalvelu
  • Tietoturvapäivitysten keskitetty hallinta
  • Työasemien varmistuspalvelu
  • Palvelimien varmistuspalvelu
  • Turvapostipalvelu
  • Laitesalauspalvelu

Ota yhteyttä. Vastaamme vuorokauden kuluessa tai soitamme jos jätät puhelinnumerosi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.