DNA:n mobiili- ja vaihdepalvelut parantavat ja helpottavat yritysten yhteydenpitoa.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat DNA:n nykyaikaiset mobiilipalvelut tarjoavat yrityksellesi kilpailukykyisiä langattomia ratkaisuja, joiden avulla voit helpottaa työntekoa, parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia.

Yhtenäinen, eri päätelaitteet saumattomasti yhdistävä liittymäkokonaisuus helpottaa sekä yrityksesi sisäistä että asiakkaiden asiointia. Sähköpostit ja yhteiset kalenterit kulkevat mukana myös mobiilisti eri päätelaitteiden ja selaimen kautta käytettyinä.

DNA vaihdepalvelu

Mobiilivaihde on avain yrityksesi langattomuuteen. Palvelun myötä yleisimmät kiinteiden puhelinjärjestelmien ominaisuudet voidaan siirtää langattomaan ympäristöön, jolloin puhelimiksi riittävät pelkät matkapuhelimet.

DNA Vaihdepalveluun on rakennettu monipuolisesti rajapintoja yrityksen tärkeisiin toimintoihin; kalenterit (Microsoft Exchange), kulunvalvonta, CRM-järjestelmät, SMS- ja mail-lähetykset ja soittorobotti. Vaihdepalvelun saa neljällä kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Lisäksi palvelussa on raportointimahdollisuus.

 


Mobiilipalvelut

  • DNA liittymät
  • DNA Vaihdepalvelu
  • Liittymäkokonaisuudet
  • Langattomat ratkaisut

Ota yhteyttä. Vastaamme vuorokauden kuluessa tai soitamme jos jätät puhelinnumerosi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.