Kyberturvallisuuskeskus tiedottaa

Tämä on Kyberturvallisuuskeskuksen viikkokatsaus (raportointijakso 17. - 23.2.2023). Viikkokatsauksessa jaamme tietoa ajankohtaisista kyberilmiöistä. Viikkokatsaus on tarkoitettu laajalle yleisölle kyberturvallisuuden ammattilaisista tavallisiin kansalaisiin.
Tämä on Kyberturvallisuuskeskuksen viikkokatsaus (raportointijakso 10. - 16.2.2023). Viikkokatsauksessa jaamme tietoa ajankohtaisista kyberilmiöistä. Viikkokatsaus on tarkoitettu laajalle yleisölle kyberturvallisuuden ammattilaisista tavallisiin kansalaisiin.
Sote-alan toiminnan jatkuvuus riippuu entistä enemmän kyberturvallisuudesta. Suomessa ja maailmalla alan kyberturvallisuuden parantamiseksi tehdään yhteistyötä monella rintamalla. Kyberturvallisuuskeskus on mukana useissa verkostoissa, joista osaa se fasilitoi itse ja osaan osallistuu kutsuttuna. Suuri osa yhteistyöstä tapahtuu vapaaehtoisissa yhteenliittymissä.
Applen korjaamat haavoittuvuudet koskevat useita Applen laitteita sekä Safari-selainta. Applen julkaisemat päivitykset on syytä asentaa laitteille heti.