Jokiväri Oy on Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Pirkanmaalla toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka palvelee taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia vankalla vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa toimitila- ja asuinrakennusten remonttiasioissa. Jokiväri Oy halusi uudistaa verkkoympäristönsä, jotta se olisi tietoturvallisempi, tehokkaampi ja helpompi hallita. DataEnter tarjosi Jokiväri Oy:lle yhtenäisen verkkoratkaisun, joka kattaa kaikki yrityksen tarpeet.

DataEnterin tarjoama ratkaisu sisälsi seuraavat osat:

Verkon suunnittelu ja toteutus: DataEnter suunnitteli ja toteutti Jokiväri Oy:lle langattoman ja langallisen verkon, joka on skaalautuva, luotettava ja tietoturvallinen. Verkko on suojattu palomuurilla ja verkkokokonaisuus on valvottu ja hallittu yhdestä paikasta DataEnterin pilvipalvelun kautta, mikä mahdollistaa helpon ylläpidon ja päivitykset.

Microsoft-lisenssit sekä palveluiden kehittäminen ja varmuuskopiointi: DataEnter auttaa jatkossa Jokiväri Oy:tä hyödyntämään Microsoftin pilvipalveluita, jotka parantavat yrityksen tuottavuutta, yhteistyötä ja liiketoimintaa. DataEnter myös varmisti, että kaikki Microsoftin palveluiden tiedot ovat turvassa ja varmuuskopioitu säännöllisesti DataEnterin pilvipalveluun.

Jokiväri Oy on ollut erittäin tyytyväinen DataEnterin tarjoamaan verkkoratkaisuun, joka on vastannut heidän odotuksiaan ja tarpeitaan. DataEnter on osoittanut olevansa luotettava, asiantunteva ja ammattitaitoinen kumppani.