Hei sinä IT-osaaja, olisitko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista Joensuussa?

Etsimme IT-asiantuntijaa Data-Enterille asiakkaidemme ICT-palveluiden ylläpitoon ja tukeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Joensuuhun. Haemme lähitukitehtävien hoitamiseen henkilöä, joka on kiinnostunut monipuolisesta IT-arjesta, ja olisi ehtinyt jo kerryttämään jonkin verran työkokemusta IT-alan tehtävistä.

Tehtävässä menestymisen mahdollistavat vähintään perustason ymmärrys tietoliikenneverkoista, Windows-työasemista sekä tulostuspalveluista. Jos olet jo ehtinyt kerryttämään aikaisempaa työkokemusta näistä – hienoa! Pääset kattavan perehdytyksen saatuasi tekemään töitä itsenäisesti, käyden ennakkoluulottomasti tehtäväjonojen kimppuun hyödyntäen ongelmanratkaisukykyäsi. Painotamme asiakaspalveluhenkisyyttä työssämme.

Tässä IT-asiantuntijan tehtävässä on tärkeää, että olet tiimipelaaja sekä pystyt lisäksi itsenäiseen työskentelyyn. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoja. Tehtävässä tukenasi on rautaisten ammattilaisten muodostama tiimi, jossa vaativan asiantuntijatyön vastapainona kukkii hersyvä huumori. Tiimissä et jää koskaan yksin, vaan voit luottaa siihen, että tiiminvetäjä on aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan asiassa kuin asiassa.

Miten kuulla tehtävästä lisää ja hakea?

Haluaisitko kuulla tehtävästä lisää? Lisätietoja antaa sinulle mielellään tiiminvetäjä Jyrki Leinonen, puh. 044 7344 569 ja tuotantojohtaja Matti Kanervo, puh. 044 7344 341.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa haastatteluihin joustavasti, joten haethan tehtävään jo nyt tästä linkistä!

Toimintaympäristöstä johtuen osaajan on hallittava sujuva suomen ja englannin kieli. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi.

Mikäli innostuit tästä mahdollisuudesta, Joensuu tarjoaa aktiiivisena kulttuuri- ja urheilukaupunkina luonto ja harrastuspuitteineen mahtavan elämyksen ja mahdollisuuden menestyä. Odotamme innolla hakemustasi!