30 vuotta vahvaa ICT-osaamista

Data-Enter Oy on tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut palvelu- ja laitetoimittaja. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja toimii tällä hetkellä alueellisesti Etelä-, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Toimipaikkamme sijaitsevat Varkaudessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

Henkilöstöllämme on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiin ICT-järjestelmiin, niiden suunnitteluun ja käyttöönottoon, sekä jatkuvaan ylläpitoon. Merkittävä seikka on myös henkilöstön pitkä ja laaja työkokemus alalta, jolla voimme taata parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Kattavaan tuote- ja palvelutarjontaamme kuuluu alan johtavien valmistajien laitteet ja ohjelmistot raskaista tallennusjärjestelmistä yksittäisiin päätelaitteisiin. Kumppaniverkostoamme hyödyntämällä pystymme toteuttamaan laajat ja vaativat ICT-infrastruktuuriratkaisut myös verkko- ja sähkötöineen.

Olemme myös osa valtakunnallista G30 ICT-palveluyritysten ketjua. Ketjun yli 30 toimipisteen ja yli 400 ammattilaisen avulla kykenemme palvelemaan asiakkaitamme myös valtakunnallisesti.

Asiakasympäristöjen jatkuva ylläpito ja kehittäminen asiakaan oman liiketoiminnan tueksi onkin tärkein osa palvelumallissamme. Haluammekin olla kumppani, joka ymmärtää asiakkaan liiktoiminnan tapeet ja kehittää ICT-ympristöä liiktoiminnan tarpeita vastaavaksi.

Data-Enter on tuttu ja turvallinen, vakavarainen paikallinen asiakasta lähellä oleva kumppani, jolla on takanaan vahvat ja luotettavat taustavoimat. Kattavan tuote- ja palveluvalikoiman avulla Data-Enter pystyy löytämään oikean ratkaisun niin kasvuyritykselle, kuin suuremmillekin organisaatioille.

 AAA-logo-2015-FI  Luotettava

 

Ajankohtaista

Kuopion Satama 31.7.-9.8.2015
Modernimpi ilme kehittyvälle yritykselle.

Palveluitamme

Verkko

TOIMIVAT YHTEYDET TAKAAVAT SUJUVAN TYÖSKENTELYN...

Tietoturva

ON MUKAVAMPI VIETTÄÄ AIKAA LEVOLLISIN MIELIN...

Konesali

PALVELUNA TAI RATKAISUNA TARPEESI MUKAAN...

Toimisto

TUKEA KAIKKIIN ONGELMIIN YHDESTÄ PAIKKAA...

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.