TYÖSUHTEEN TYYPPI: vakituinen

TYÖN SIJAINTI: Telitie 1D, Joensuu, Suomi

HAKU PÄÄTTYY: 21.2.2022

Etsimme nyt joukkoomme vahvistusta järjestelmäasiantuntijasta Joensuun palvelutiimimme.

Työskentelypisteesi tulee olemaan asiakkaallamme, jolle tuotamme ICT – palveluiden tuen ja ylläpidon. Toimimme myös tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa palveluympäristön kehityksessä. Palvelutiimimme tuottaa tuki- ja ylläpitopalvelua asiakkaamme liiketoimintaympäristössä, sekä toimii hyvin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja monien eri sidosryhmien kanssa erilaisissa tehtävissä. Tehtävät painottuvat pääosin Joensuuhun, mutta ajoittain myös tehtäviä voi olla asiakkaamme muissa Suomen toimipisteissä.

Haemme osaajaa, jolle on jo karttunut osaamista ServiceDesk -tukipalveluista ja Microsoft -ympäristöjen ratkaisuista. Toimintaympäristöstä johtuen osaajan on hallittava sujuva suomen ja englannin kieli. Lisäksi asiantuntijan osaamisessa arvostamme, jos sinulla on kokemusta palvelin-, verkko- ja tietoturvaratkaisuista. Tekninen osaaminen on tärkeää, mutta ennen kaikkea asenne ja halu kehittyä osaajana.

Asiantuntijan on oltava tiimipelaaja, mutta myös itseohjautuva ja pystyttävä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyn tukena ja apuna on kuitenkin aina oma tiimi, jonka kanssa asioita viedään yhdessä eteenpäin. Arvostamme myös palvelunhallinnan tuntemusta, systemaattista ja järjestelmällistä tekemistä, dokumentointitaitoa, sekä avointa ja huumorilla maustettua toimintaa tekemisen osalta.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • MS 365 ja Service Desk osaaminen
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • tiimihenkeä ja vuorovaikutustaitoja
  • ongelmanratkaisukykyä

Lisäksi eduksesi on:

  • tietoliikenneverkkojen, tietoturvan ja/tai palvelinympäristöjen tuntemus

Työyhteisömme Joensuussa kaipaa siis vahvistuksia. Ilmianna itsesi nopeasti, koska tarvitsemme sinua mahdollisimman nopeasti auttamaan tiimiämme. Tiimimme koostuu tiiviistä ryhmästä, jossa tehtäviä viedään eteenpäin porukalla, eikä jätetä ketään pulaan. Mikäli koet olevasi seuraava jäsenemme, niin olethan meihin nopeasti yhteydessä, niin keskustellaan asiasta lisää.

Lisätietoa tehtävästä antaa esihenkilönä toimiva Aluepäällikkö Kari Kuiri 040 163 7005.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme soveltuvimmat hakijat mahdollisimman nopeasti. Prosessi myös etenee nopealla aikataululla, mikäli sopiva henkilö tehtävään löytyy juuri sinusta.

Hae työpaikkaa täällä.