TYÖSUHTEEN TYYPPI: vakituinen

TYÖN SIJAINTI: Varkaus, Kuopio, Joensuu, Iisalmi, Kajaani tai Kuusamo

HAKU PÄÄTTYY: 2. lokakuuta 2022, klo 23.59

Etsimme DataEnterille projektipäällikköä, olisitko se sinä?

Työpisteen paikkoja meillä on tarjolla kaikilla toimipisteillämme Varkaudessa, Kuopiossa, Joensuussa, Iisalmessa, Kajaanissa ja aina Kuusamossa saakka. Etänäkin meillä töitä tehdään, mutta mielellämme kokoonnumme yhteen, kun työtehtävät sitä vaativat.

Projektipäällikön vastuulla ovat olemassa olevien ja tulevien asiakkaidemme ICT-ympäristöjen kehitysprojektit. Projektipäällikkönä raportoit suoraan yrityksen johdolle sekä projektien ohjausryhmille.

Pääset käärimään hihat vastuullisiin hommiin, tehtävissäsi vastaat DataEnterin projektisalkusta, projektien suunnitelmallisuudesta, aikatauluista, tuloksista ja laadusta. Lisäksi toimit myynnin tukena projektitarjouksissa. Lankojen pitää siis pysyä näpeissä ja hyvistä viestintätaidoista on suurta etua.

Projektipäällikön tehtävään tulevan henkilön toivomme olevan tiimipelaaja ja pystyvän tekemään yhteistyötä niin asiantuntijakaartimme kuin projektitiimien kanssa. Työ on itsenäistä ja vastuullista sekä vaatii erinomaisia koordinointitaitoja. Projektihallinnan osaaminen ja kokemus projektien vetämisestä on ydinosaamista tähän rooliin. Tukenasi ovat osaavat IT-asiantuntijamme, mutta odotamme sinultakin yritysten ICT-infrastruktuurien teknistä hahmotuskykyä ja ymmärrystä. Tähän tehtävään soveltuva koulutus voisi olla esim. teknillinen korkeakoulututkinto. Uskomme kuitenkin vahvasti myös työssä oppimiseen ja jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, joten toisen näköisetkin opintotodistukset yhdistettynä työelämän oppeihin ovat voineet tuoda tähän tehtävään tarvittavia taitoja.

Kansainväliset asiakkaamme edellyttävät myös hyvää englannin kielen taitoa. Matkustamista tulee lähtökohtaisesti vain Dataenterin toiminta-alueelle asiakkuuksiin sekä omiin toimipisteisiin Itä-Suomessa.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • IT-ratkaisujen osaaminen
  • ymmärrys IT-arkkitehtuurista
  • projektihallinnan osaaminen
  • englanti
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Lisäksi eduksesi on:

  • kokemus ICT-alalta
  • suunnitelmallinen työote
  • sinnikkyys

Lisätietoja tehtävästä kertoo tuotantojohtajamme Matti Kanervo, jolle voi pirauttaa numeroon 044 7344 341.

Hae työpaikkaa täällä.