TYÖSUHTEEN TYYPPI: vakituinen

TYÖN SIJAINTI: Espoo

HAKU PÄÄTTYY: 28. elokuuta 2022, klo 23.59

Etsimme IT-asiantuntijaa Espooseen uuteen Data-Enterin toimipisteeseen

Asiakkaamme toiveesta olemme nyt perustamassa Espooseen uutta toimipistettä ja tarvitsemme tähän henkilön, joka on kiinnostunut ottamaan monipuolisen tehtäväkentän hoitaakseen ja olemaan mukana perustamisvaiheen käytännön asioissa ja rutiinien luomisessa.

Oletko sinä Etelä-Suomen eläjä, jonka mielestä olisiko mukava vaihtaa hetkeksi farkut verkkarihousuun?

Tai oletko Joensuun Elli / Eino, joka haaveilee muutosta “isolle kirkolle”?

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa asiakkaamme ICT-palveluiden ylläpitoon ja tukeen. Työhön kuuluu myös palveluympäristön kehittämistä. Olet osa palvelutiimiämme ja saat työhösi tukea Joensuussa työskenteleviltä tiimitovereiltasi.

Tehtävät painottuvat pääosin Espooseen, mutta ajoittain tehtäviä voi olla myös asiakkaamme muissa Suomen toimipisteissä. Osaamistasosta riippuen perehdytys hoidetaan muutamilla käynneillä tai sopivan pituisella perehdytysjaksolla Joensuun toimistollamme.

Asiantuntijan on oltava tiimipelaaja, mutta myös itseohjautuva ja pystyttävä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyn tukena ja apuna on kuitenkin aina oma tiimi, jonka kanssa asioita viedään yhdessä eteenpäin. Arvostamme palvelunhallinnan tuntemusta, systemaattista ja järjestelmällistä tekemistä, dokumentointitaitoa, sekä avointa ja huumorilla maustettua toimintaa tekemisen osalta.

Haemme ICT-alalle kouluttautunutta asiantuntijaa, jolle on jo karttunut osaamista ServiceDesk -tukipalveluista ja Microsoft -ympäristöjen ratkaisuista. Arvostamme, jos sinulla on kokemusta palvelin-, verkko- ja tietoturvaratkaisuista. Tekninen osaaminen on tärkeää, mutta ennen kaikkea asenne ja halu kehittyä alalla osaajana. Yhteistyökumppaninasi on myös asiakkaan IT-asiantuntijat.

Toimintaympäristöstä johtuen osaajan on hallittava sujuva suomen ja englannin kieli.

Lue lisää tehtävästä tarkemmin ja hae työpaikkaa täältä!