Kaisanet Oy on ostanut tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistuneen palvelu- ja laitetoimittaja Data-Enter Oy:n koko osakekannan. Yritysoston myötä Kaisanet vahvistaa entisestään asemaansa Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella operoivana vahvana ICT-alan toimijana.

Data Enter Oy:n liikevaihto on 6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut kannattavasti ja tasaisesti koko ajan. Data Enter Oy:ssä työskentelee noin 20 tietotekniikan asiantuntijaa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Varkaudessa.

Yrityskaupassa Kaisanet Oy:n liikevaihto kasvaa 26 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä yli 110:een.

“Olemme iloisia, kun löysimme toiminnaltaan ja kulttuuriltaan samoja arvoja jakavan Data Enter Oy:n. Jatkossa voimme tarjota entistä kilpailukykyisempää palvelua Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan asiakkaille”, Mikko Kurtti kuvailee.

“Kaisanet Oy:n palvelutarjonta täydentää loistavasti omaa tarjontaamme. Yhdessä pystymme jatkossa tarjoamaan entistä kattavammat ICT- palvelut asiakkaillemme. Olemme myös todella tyytyväisiä, että löysimme kumppanin, joka tulee aidosti kehittämään kanssamme laadukkaita ICT- palveluita asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Kaisanet Oy on meille sopivan kokoinen sekä maantieteellisesti oikealla alueella toimiva asiantuntijayritys, jonka kanssa meidän on hyvä jatkaa eteenpäin”, Keinänen lisää.

Lisätietoja:
Mikko Kurtti
toimitusjohtaja, Kaisanet Oy
044 734 4240
mikko.kurtti@kaisanet.fi

Aki Keinänen
toimitusjohtaja, Data-Enter Oy
040 715 4461
aki.keinanen@dataenter.fi

Kaisanet lyhyesti:
Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa ja Iisalmessa, ja henkilöstömäärä on noin 100. www.kaisanet.fi

Data-Enter lyhyesti:
Data-Enter Oy on tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut palvelu- ja laitetoimittaja. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja toimii tällä hetkellä Etelä-, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Toimipaikat sijaitsevat Varkaudessa ja Kuopiossa. www.dataenter.fi