Tule meille kasvamaan IT-asiantuntijaksi Iisalmeen!

Etsimme tulevaisuuden huippuosaajaa IT-asiantuntijatiimiimme, jossa tarjoamme asiakkaille kattavaa ICT-palvelua Kajaanin kautta Kuusamosta Varkauteen koko Itä-Suomen alueella.

IT-asiantuntijamme hoitavat yritysasiakkaidemme it-infrastruktuurien ylläpitoa ja kehitystoimia pääosin etäyhteyksiä hyödyntäen. Tässä tehtävässä tukenasi on rautaisten ammattilaisten muodostama tiimi, jossa asiantuntijatyön vastapainona kukkii hersyvä huumori.

Haemme uran alkutaipaleella oleva kehittymishaluista huipputyyppiä. Sinulla on hyvä ymmärys tietoliikenneverkoista, palvelimista ja Windows-työasemista koulutuksen kautta ja kenties olet kerryttänyt jo aikaisempaa työkokemustakin niistä. Uskallat kattavan perehdytyksen saatuasi lähteä tekemään töitä itsenäisesti  ja käydä pelkäämättä tehtäväjonojen kimppuun testaamaan ongelmanratkaisukykyäsi. Painotamme kuitenkin tiimityöskentelyä niin kollegojen kuin asiakkaiden kanssa, joten tiimissä et jää yksin, vaan voit luottaa siihen, että tiimi ja sen vetäjä ovat aina valmiina kuuntelemaan ja tukemaan asiassa kuin asiassa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi erilaisissa asiakasympäristöissä.

Työpiste sijaitsee Iisalmessa ja alkuun päästyäsi etätyöskentely on myös mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Jyrki Leinonen, puh. 044 7344 569 ja tuotantojohtaja Matti Kanervo, puh. 044 7344 341.

Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saapuu, joten nyt kannattaa olla nopea, koska haluamme löytää tiimiä täydentävän osaajan mahdollisimman pian.

 

Haku alkaa 22. elokuuta 2023 ja päättyy 17. syyskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Tarjoamme

  • Hyvinvointietu (hieronta)
  • Polkupyöräetu
  • Laaja työterveyshuolto
  • Lounasetu
  • Laajat vakuutusedut
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkalippu

Työskentelemme avoimuutta ja jatkuvaa kehittämistä painottavassa ilmapiirissä ja monipuolisten työvälineiden tukemana.

Data-Enter Oy

Tarjoamme IT -palvelut yrityksille valtakunnallisesti. Avullamme yritykset voivat keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen. Palvelumme ja ratkaisumme muodostuvat alan parhaista tuotteista ja palveluista ammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä. Toimimme tällä hetkellä alueellisesti Etelä- ja Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Kuusamossa.

Henkilöstöllämme on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiin ICT-järjestelmiin, niiden suunnitteluun ja käyttöönottoon, sekä jatkuvaan ylläpitoon. Merkittävä seikka on myös henkilöstön pitkä ja laaja työkokemus alalta, jolla voimme taata parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Tarjoamamme palvelu on 100% kotimaista, sekä tietoturva- ja laatusertifioitua.

HAE PAIKKAA