Haluatko työskennellä rennossa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi?

DataEnter on yrityksille ICT-ratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Avullamme yritykset voivat keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen. Ratkaisumme muodostuu alan parhaista tuotteista ja palveluista ammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä. Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Olemme myös vakavaraisen Kaisanet Oy:n tytäryhtiö.

DataEnter on kasvuyritys ja tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Toimintamme on myös laatu- ja tietoturvasertifioitua.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme toimipisteisiimme vakituisiin työsuhteisiin IT-asiantuntijatiimiin Järjestelmäasiantuntijoita.

Tulet osaksi IT-asiantuntijapalveluiden tiimiä, joka vastaa asiakkaidemme IT-ratkaisujen ja -palveluiden käyttöönotosta sekä ympäristöjen tuesta. Tehtäviin kuuluu monipuolisesti asiakkaiden verkko- ja palvelinympäristöihin liittyviä ylläpito-, käyttöönotto- ja kehitystehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • osaaminen palvelin- ja verkkoympäristöistä
  • oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • tiimihenkeä ja ryhmätyötaitoja
  • matkustusvalmiutta ja ajokorttia

Eduksi katsomme

  • IT-alan sertifioinnit
  • osaamisen seuraavista teknologioista: Windows Server, Microsoft Azure, verkko- ja tietoturva teknologiat, virtualisointiympäristöt
  • halun kehittää omaa työtä ja osaamista

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Toimitusjohtaja Aki Keinänen, puh. 040 715 4461 (Kuopio, Varkaus)
Aluepäällikkö Kari Kuiri, puh. 040 163 7005 (Joensuu)

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen: rekry@dataenter.fi