TYÖSUHTEEN TYYPPI: vakituinen

TYÖN SIJAINTI: Iisalmi

HAKU PÄÄTTYY: 10. heinäkuuta 2022, klo 23.59

Tule meille IT-asiantuntijaksi Iisalmeen!

Data-Enter etsii vahvistusta IT-asiantuntijatiimiinsä. Data-Enter tarjoaa asiakkaille kattavaa ICT-palvelua Kajaanin kautta Kuusamosta Varkauteen koko Itä-Suomen alueella.

IT-asiantuntijamme hoitavat yritysasiakkaidemme it-infrastruktuurien ylläpitoa ja kehitystoimia pääosin etäyhteyksiä hyödyntäen. Työhön kuuluu itsenäistä työskentelyä ja päätöksen tekoa sekä tiimityöskentelyä niin kollegojen kuin asiakkaiden kanssa. Tässä tehtävässä tukenasi on rautaisten ammattilaisten muodostama tiimi, jossa vaativan asiantuntijatyön vastapainona kukkii hersyvä huumori. Tässä tiimissä et jää koskaan yksin, vaan voit luottaa siihen, että tiiminvetäjä on aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan asiassa kuin asiassa.

Haemme kahta asiantuntijaa hieman erilaisiin osaamisprofiileihin.

Junior IT-asiantuntija

Voit olla aktiivinen uran alkutaipaleella oleva kehittymishaluinen tiimityöskentelijä, joka käy pelkäämättä tehtäväjonojen kimppuun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja riittävästi ongelmanratkaisukykyä. Työhön kuuluu myös itsenäistä työskentelyä ja päätöksen tekoa, mutta painotamme tiimityöskentelyä niin kollegojen kuin asiakkaiden kanssa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi erilaisissa asiakasympäristöissä.

Kokenut IT-asiantuntija

Haemme ICT-alalle kouluttautunutta tiimityöskentelijää, jolla on osaamista palvelinympäristöistä ja niiden hallinnasta sekä kykyä kehittää haastavia ympäristöjä yhdessä asiakkaan kanssa. Pystyt myös konsultoimaan arkkitehtuuriratkaisuja uusasiakashankinnassa. Tähän tehtävään tulee kuulumaan myös hybridipilvitoteutuksia, joihin sinut tullaan tarvittavilta osin kouluttamaan.

Etsimme kokemusta omaavaa ammattilaista, mutta painotamme ennen kaikkea aktiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä kehittymishalua. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja riittävästi ongelmanratkaisukykyä.

Työpiste sijaitsee Iisalmessa ja alkuun päästyäsi etätyöskentely on myös mahdollista.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Windows-työasemat
  • MS 365
  • toimistosovellukset
  • tiimityötaidot

Lisäksi eduksesi on:

  • palvelimien tuntemus
  • tietoliikenneverkot
  • vuorovaikutustaidot
  • ongelmanratkaisutaidot

Lisätietoja tehtävästä antavat tiiminvetäjä Jyrki Leinonen, puh. 044 7344 569 ja tuotantojohtaja Matti Kanervo, puh. 044 7344 341.  Kesälomista johtuen 27.6-15.7 välisenä aikana lisätietoja antaa Aki Keinänen 040 715 4461.

Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saapuu ja haastattelemme soveltuvimmat hakijat viimeistään viikolla 29. Nyt kannattaa olla nopea, koska haluamme löytää tiimiä täydentävän osaajan mahdollisimman pian.

Varaamme loppuvaiheeseen edenneille hakijoille mahdollisuuden keskustella tiimin kanssa ja tutustua mahdollisiin uusiin työkavereihin.

Hae työpaikkaa täällä.