SP stainless on tehnyt pitkään yhteistyötä DataEnterin kanssa. DataEnter tarjoaa yritykselle ICT-palvelut kokonaisratkaisuna, jolloin asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Kokonaisuutena DataEnter valvoo ja hallinnoi yrityksen ICT -infraa, sekä hoitaa tarvittavan tuen ja kehittämisen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palvelukokonaisuuksien avulla asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia ICT –ympäristönsä tilasta tai sen tukemisesta, vaan asiat hoituvat kokonaisuutena automaattisesti toimittajan toimesta.

”Meillä on ollut pitkäaikainen kumppanuus yhdessä DataEnterin kanssa. DataEnter tuntee yrityksemme ja tarpeemme, sekä osaa tarjota sopivat ratkaisut käyttöömme. Nykyisillä sopimuksillamme voimme keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme ja meidän ei tarvitse itse huolehti ympäristön toiminnasta tai päivityksistä, vaan kaikki tapahtuu automaattisesti.”: toteaa Arto Koljonen, SP stainless Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

DataEnter Oy, Pasi Kettunen, pasi.kettunen@dataenter.fi

SP stainless Oy, Arto Koljonen, arto.koljonen@spstainless.fi

SP stainless Oy

Yrityksen historia alkaa vuodesta 2011, jolloin Savon Putkihitsaus Oy ja SP-Putki JR Oy yhdistyivät SP stainless Oy:ksi. SP stainless Oy on n. 40 hengen laajasti sertifioitunut erikoisteräs ratkaisuiden osaaja. Yritys on erikoistunut valmistamaan putkistoja, putkistoesivalmisteita ja laitteistoja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Pääasiallisesti ratkaisuissa käytetään ruostumattomia ja haponkestäviä materiaaleja.

www.spstainless.fi